Casa Cecilia en Studio Cecilia / Omgeving St. Jordi

Mogelijkheid tot huren via MijnTipsIbiza.
Stuur een mail voor info en beschikbaarheid naar: info@mijntipsibiza.nl

SUPER AANRADER !

Een geweldige lokatie, vlakbij het strand Salinas, is het huis “Casa Cecilia”. De eigenaresse is Cecilia. Ze woont inmiddels meer dan 15 jaar op Ibiza. Cecilia is gediplomeerd masseuse op o.a. Salinas strand bij Sa Trinxa en in diverse Wellness hotels zoals bijv. Casa Munich.

Cecilia 1Casa Cecilia ligt in de heuvels bij de zoutpannen. Om hier te komen, neem je de weg naar Las Salinas. Vanaf de rotonde met het bordje Salinas volg je de weg. Rechts zie je de zoutpannen liggen. Je komt bij een kleine supermarkt rechts van de weg. Ter hoogte v d ingang van de supermarkt sla je linksaf de heuvels in en na enkele honderden meters ( gewoon doorrijden op deze smalle kronkelweg ) kom je aan op het adres D’Escorca 30 – Salinas – San Jordi.

 

De bovenverdieping van haar huis verhuurt ze in het seizoen evenals een studio bij dit huis. De lokatie is subliem. Vlakbij het strand, vanaf het dakterras uitzicht op de zoutpannen en…..een heerlijke rustige en relaxte lokatie. Cecilia probeert het haar gasten op haar eigen gemoedelijke manier naar de zin te maken. Haar huis wordt een “Gitte” genoemd. Dit is dus geen villa en zonder zwembad. Maar dat is niet nodig ook, zo vlak bij het strand. Het beschikt over 2 twee-persoons slaapkamers met 1 badkamer met douche. Geschikt dus voor 4 personen.

Recensies

Casa Cecilia huiskamerDe finca heeft een mooie huiskamer met open keuken. TV en WiFi is ook aanwezig. Een heerlijk ruim terras met een prachtig uitzicht.

…..En dan is er nog een dakterras waar je een adembenemend uitzicht hebt over de zoutpannen.

In 2016 compleet gerenoveerd.

Kijk ook eens naar Studio Cecilia.

Deze studio is ideaal voor 2 personen.

casa cecilia terras                     Badkamer 1 zonsondergang 1      appartement-keuken-en-buitenaanzicht buitenterras-en-entree-appartement-cecilia fullsizerender-2 terras-en-entree-appartement woongedeelte-met-buitenterras           casa cecilia 2016 1 casa Cecilia juni 2016 Studio Cana Cecilia foto 10 Huiskamer juni 2016 Terras juni 2016Huiskamer met uitzicht op terras juni 2016 Keuken juni 2016 huis

specials

  • Casa Suenos en Casa su Amor / Omgeving St. Joseph

  • Casa Buganvila, Casa Lavander en Casa Sabine

  • Casa Cecilia en Studio Cecilia / Omgeving St. Jordi

  • Auto verhuur

  • Studio Ginny / Casa Coz

  • Casa Relajante / omgeving St. Eularia