Activiteiten te boeken

Naast het genieten in een prachtige baai van het strand of heerlijk lunchen bij een restaurant, zijn er ook nog andere dingen te doen waar je beslist niet aan gedacht hebt !

Wat dacht je van een tour over het eiland in een retro VW bus incl. picknick. Ontdek Ibiza op een heel andere manier !

Of misschien wil je even samen gaan genieten van dit heerlijke eiland, terwijl je je kinderen bij een professionele oppas achterlaat.

Misschien wil je de geheime plekjes van Ibiza wel eens bezichtigen onder professionele begeleiding.

Scroll naar beneden voor de info.

Deze link wordt regelmatig ververst.

Je mag ons ook een mail sturen. Dan nemen wij contact op met de desbetreffende mensen. info@mijntipsibiza.nl

Met een privé gids naar de geheime plekjes van Ibiza.

 

backIbiza Inside Out’s ultieme doel is om jou de perfecte Ibiza ervaring te bieden op basis van je persoonlijke voorkeuren. Het draait allemaal om de onvergetelijke momenten. “Experiences that make you rich and happy”. Dingen zien, doen, voelen, ruiken die je anders nooit zou meemaken…

 

 

IMG_9175 - kopie (3)Dit kan een wandeltocht zijn naar een afgelegen stuk natuur met een natuurlijke brug, een afdaling naar een mooie, buitenaards ogende plek, visueel prikkende panorama sightseeing tours, een privé boottocht rond het mysterieuze Es Vedra, het bezoeken van afgelegen zonnige strandjes waar men niet eens van wist dat ze bestonden, het aanschouwen van oogverblindende zonsondergangen en sterrenhemels, …

IMG_7174 - kopie

Dit kan allemaal op één of meerdere dagen gedurende jouw verblijf. IMG_5888 - kopie (2)

 

Hoe gaat dit dan bijvoorbeeld concreet in z’n werk?

Je wordt opgepikt bij je accommodatie

Je hebt een privégids gedurende deze dag(en)

Tips & tricks die van jou een ware Ibiza kenner maken

Je kan op enkele dagen zien en meemaken wat de meeste mensen die al langer op Ibiza komen of hier wonen zelfs niet meemaken.

Je eet en drinkt in een restaurant / strandtent waar de prijs/kwaliteitsverhouding goed ligt

Je wordt mooi teruggebracht naar je accommodatie na deze unieke ervaring(en) en hebt voldoende tijd om na te genieten.FrontWil je meer info: Bel Kristof +34 603 244 003

Klik hier voor het promo filmpje

Facebook: https://www.facebook.com/ibizainsideout/

Vintage bus 4 Rent Ibiza

 

Voeg een retro tintje toe aan uw bruiloft…… Maak het meest romantische huwelijksaanzoek op een prachtige plek…… Promoot uw business of maak een evenement dat nooit meer vergeten wordt. Je bent op Ibiza, waarom dan niet in stijl ?

Trouwen foto's Sixties busBruiloften:

Ibiza is een perfecte keuze voor je huwelijk of ceremonie. Met prachtige landelijke kerken, pittoreske dorpjes en een adembenemend ruige kustlijn. Uw feest kan vintage worden, bohemien geïnspireerd, Ibiza all-white, of  “een voeten-in-het” zand feest.

Waar traditionele bruiloft auto’s verdwalen in de menigte.., hebben wij iets anders voor je………..Stel je voor, een aankomst in een “Vintages VW bus “….. je hebt nooit meer zo’n entree op je feest !

Relaxen, genieten, champagne drinken en de tijd nemen voor een aantal fantastische foto’s wanneer je afgezet wordt op je Ibiza trouwlocatie.  De Sixties VW bus wordt helemaal versierd in een witte kleurstelling. De VW bus is een klassieke bruiloft auto met stijl. Wordt geleverd met een persoonlijke chauffeur, dus geen zorgen. En de bubbels zijn inbegrepen.

Rondrit en picknickEilandtour & picknick:

Of je op Ibiza maar één keer, of meerdere keren terug wilt komen, laat het rijden aan diegene over, die de weg weten om samen met je gasten een ervaring in je leven te beleven in deze legendarische Vintage VW bus.

Ze tonen je een andere kant van Ibiza, ….. het magische eiland en haar boeiende landschap. En plekken die je misschien niet verwacht te vinden, maar nu gaat ontdekken en ook nog eens zijn unieke stranden. Een kant van het eiland die meestal moeilijk te vinden zijn of niet bekend zijn bij de meeste toeristen. Wat is er mooier dan om dit te ervaren in stijl.              “ You will have the time of you’re life.“ Zeker een must!

Je bruiloft in Stijl

Trouw in stijl. Ervaar de beleving op een unieke manier naar je bijzondere trouwlokatie. Je aankomst zal een nooit te vergeten belevenis zijn !

Lees meer over de mogelijkheden

Eilandtour en picknick

We nemen je mee op een relaxte eiland tour met de “Vintage VW bus “.

Geniet van het mooie eiland en de prachtige lokaties waar we komen.

Ontdek eventueel de prachtige zonsondergang van Ibiza !

Lees meer over de mogelijkheden

 

Een dagje zonder kinderen

 

ReneeEindelijk op het blue sky-island beland en in een heerlijk appartement. Een paar dagen, een week of misschien wel een hele zomervakantie ! Na een paar dagen wil je echt even alleen samen met je partner genieten, zonder kleine kinderen. Gun jezelf die quality time!

Renée woont al jaren op Ibiza. Een hele lieve, bevlogen, maar vooral een zeer betrouwbare Nederlandse vrouw. Zij kan voor jouw de ideale oppas zijn, als je even samen met z’n tweeën wilt genieten.

Lees meer

 

 

Terug naar Menu

specials

  • Casa su Amor / Casa Cecilia / Casa el Paraïso / Villa Ronaldo

  • Casa Suenos / Floreale / Can Alesia / Can Pep

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Coz

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante / omgeving St. Eularia