Accommodaties

Wat een ongelooflijk aanbod aan accommodaties is er op Ibiza te vinden. ! Gelukkig hebben wij voor U een breed aanbod kunnen bemachtigen voor onze verhuur. Eenvoudige studio’s, maar ook een mooi aanbod in prachtige appartementen tot luxe villa’s.

Wat dacht je van diverse appartementen aan een van de mooiste baaien van Ibiza : cala Vadella.

Of een appartement in de heuvels van Salinas: Casa Cecilia met aangrenzend een studio.

Studio Ginny . Of vlakbij Cala Carbo een mooi huis.

Nieuw: Casa Relajante in de buurt van de hippiemarkten in het oosten.

Zelfs op Formentera kun je via ons terecht.

Stuur een email naar Dianne of Clemens, adres :info@mijntipsibiza.nl  voor meer info of eventuele beschikbaarheid.

Casa Cecilia ( in de heuvels van de zoutpannen )

casa Cecilia juni 2016Dit huis is in 2015 en begin 2016 totaal verbouwd en vernieuwd. De gehele bovenverdieping kunt u huren. Het huis ligt in de heuvels van Ses Salinas op een doodlopende weg. Binnen 3 minuten rijden ben je op één van de populairste stranden van Ibiza. St Jordi ligt op ongeveer 5 minuten rijden en Ibiza-stad is ongeveer 10 minuten rijden. Het is een heerlijk rustig gelegen omgeving waar je kunt verblijven met max. 4 personen…

Lees meer

Studio Cecilia ( in de heuvels van de zoutpannen )

studioDeze studio ligt aangrenzend aan het huis. Het huis ligt in de heuvels van Ses Salinas op een doodlopende weg. Binnen 3 minuten rijden ben je op één van de populairste stranden van Ibiza. St Jordi ligt op ongeveer 5 minuten rijden en Ibiza-stad is ongeveer 10 minuten rijden. Het is een heerlijk rustig gelegen omgeving waar je kunt verblijven met max. 2 personen…

Lees meer

Studio Ginny ( in het rustige Noorden )

IMG_0088 - kopieMidden in de campo in het noorden van het eiland hebben we studio Ginny voor je. Wat een heerlijk plekje. De rust en stilte voeren hier de boventoon.De prachtige, gloednieuwe studio heeft een fijne badkamer, is voorzien van airco en heeft een geweldige tuin met….jazeker, een heerlijk zwembad…

Lees meer

 

Casa Coz ( in de heuvels van Cala Vadella )

WoonkamerDit appartement ligt boven Cala Vadella aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. Prachtig appartement, benedenverdieping van een huis, dus inclusief tuin. Is geschikt geschikt voor 4 personen. Geweldige plek.

Lees meer

Casa Suenos ( op  het strand van Cala Vadella )

1006328_387368794719793_1660916758_n1Wat een luxe ! In Casa Sueños op het strand van Cala Vadella stap je ’s morgens vanuit je bed zo het strand op. Wat wil je nog meer, met de voetjes in het zand je café con leche.! Een droom wordt werkelijkheid. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Geschikt voor 6 – 8 personen.

Lees meer

 

Casa Su Amor  ( op het strand van Cala Vadella )

img_3669De lieflijke baai cala Vadella is een perfecte plek om te genieten van de charme van Ibiza. Een heerlijk zandstrand, restaurants en gezellige barretjes. En laat nu aan het strand het appartement Casa Su Amor liggen…

Geschikt voor 4-5 personen

Lees meer

 

 

Casa Sabine  ( in de heuvels van Cala Vadella )

Keuken (1)Een heerlijk appartement op een bijzonder mooie plek. Vanaf het balkon een prachtig uitzicht, ’s avonds genietend van de zonsondergang. Wie wil dit niet ? In de heuvels van Cala Vadella. Geschikt voor 4 personen.

Lees meer

 

 

 

Casa Buganvila    ( in de heuvels van Cala Vadella )

IMG_1396Wat een prachtige plek om je vakantie door te brengen. En dan hebben we het niet alleen over het       schitterende huis, maar ook de omgeving is meer dan gewoontjes. Zeer bosrijk, heerlijk groen en loop je in de tuin naar de juiste plek, dan zie je beneden je de prachtige baai van Cala Vadella liggen. Dit huis is geschikt voor 5 personen.

Lees meer

 

 Casa Lavander  ( in de heuvels van Cala Vadella )

IMG_1400In het mooie gebied rondom Cala Vadella staat dit huis met 2 appartementen. Het bovengedeelte wordt verhuurd als : Casa Lavander. Het is geschikt voor 4 personen. Een luxe appartement met alle voorzieningen. Vanaf je balkon heb je hier ’s avonds een prachtig uitzicht bij je privé zonsondergang. Geschikt voor 4 personen.

 Lees meer

 

Casa Relajante  ( in een bosrijke omgeving bij Es Canar )

update patrica evert 1200 TKL_0459 - kopieIn de buurt van Cala Nova  liggen  2 kleine finca’s, Budha ( geschikt voor 4 personen ) en Karma( geschikt voor 3 personen ). Beide zijn van alle gemakken voorzien en stralen warmte uit. Met een heerlijk zwembad. Hier kom je helemaal tot rust.

Lees meer

 

 El Paraïso Blanco  ( Formentera )

Uitzicht vanaf terrasVoor diegene die van een heerlijk, rustige strandvakantie houden, hebben we nu op Formentera een schitterende accommodatie in het pittoreske dorpje El Pillar de la Mola. Dit luxe appartement is geschikt voor 4 personen.

Lees meer

Luxe Villa’s

_MG_1998Klik op Luxe Villa’s om een overzicht te krijgen van wat wij te bieden hebben. Hier vindt je de mooiste villa’s van Ibiza bij elkaar. Wij helpen je graag met adviezen om de juiste keuze te maken. En zijn er specifieke vragen, stuur dan een mail naar : info@mijntipsibiza.nl t.a.v Dianne of Clemens van Bracht. Wij zullen dan per omgaande antwoorden.

Lees meer

 

Voorwaarden

 

Longterm rental

IMG_20170329_105748Inmiddels hebben we ook een appartement beschikbaar voor de winterperiode.

Por Ti  is beschikbaar vanaf november tot april.

Lees meer

 Terug naar Menu

specials

  • Casa Suenos en Casa su Amor / Omgeving St. Joseph

  • Casa Buganvila, Casa Lavander en Casa Sabine

  • Casa Cecilia en Studio Cecilia / Omgeving St. Jordi

  • Auto verhuur

  • Studio Ginny / Casa Coz

  • Casa Relajante / omgeving St. Eularia